Καλεσμένη στο «Πρωινό Ant1» ήταν η Ναταλία Γερμανού η οποία μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, το ενδεχόμενο παρουσίασης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής αλλά και τις ερωτικές σχέσεις.

«Τελικές συζητήσεις δεν έχουν γίνει για να υπογραφούν τα συμβόλαια. Θέλω να μιλάω με σιγουριά όταν έχω υπογράψει, είμαι τέτοιος άνθρωπος. Έχουν γίνει συζητήσεις και το κανάλι είναι θετικό για να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η εκπομπή. Εννοείται πως θέλουμε κι εμείς γιατί το κανάλι μάς έχει φερθεί άψογα» είπε η Ναταλία για το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha ενώ εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει καθημερινό πρωινό.

«Δεν έχω τα κότσια να κάνω καθημερινό πρωινό. Έχει άλλες απαιτήσεις αυτό. Μέχρι δύο μέρες τα πάω καλά, αν με πας στις πέντε μέρες, δεν νομίζω ότι θα τα πάω καλά».

Φυσικά η συζήτηση κυμάνθηκε και στην προσωπική της ζωή όπου ρωτήθηκε ποια αρνητικά και ποια θετικά στοιχεία θα «ξεχώριζε» ένας σύντροφός της.
 
«Θα με χαρακτήριζε κυκλοθυμική, ότι αλλάζω εύκολα διάθεση. Εκεί που είμαι πολύ κεφάτη μπορεί να αλλάξει η διάθεσή μου αμέσως και να αναρωτιέται τι έπαθα. Στα θετικά νομίζω πως θα σου πει ότι είμαι μια γυναίκα που δεν του πρήζει τα… νεύρα! Δε ζηλεύει, δεν με καταπιέζει και μου αφήνει χώρο και χρόνο».

Τέλος μίλησε και για τον πατέρα της κι αν είναι το πρότυπό του αυτό που ψάχνει στους άντρες:

«Δεν τον έψαχνα, έτσι είχα την αίσθηση, αλλά τελικά μπορεί και να τον ψάχνω μεγαλώνοντας. Είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πατέρας μου δεν υπάρχει, δεν υπάρχει τέτοιο είδους ανθρώπου, αλλά τελικά μπορεί και να υπάρχει».