Στην Ελλάδα επέστρεψε για λίγες μέρες η Ρία Αντωνίου που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ιταλικό σόου χορού και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φάει… σουβλάκια παρακολουθώντας τηλεόραση, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το 23χρονο μοντέλο ελπίζει τον Ιούνιο να έχει ξεκαθαρίσει αν θα κάνει κάτι στην Ιταλία τη νέα σεζόν και να περάσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Το μοντέλο υποστηρίζει πως «στο φλερτ οι Ιταλοί είναι μαέστροι. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά γυναίκα. Βέβαια, πιο σέξι είναι οι Έλληνες», ενώ τονίζει ότι «δε χρειάζεται να βγάλω τα ρούχα μου για να βοηθήσω τη καριέρα μου στην Ιταλία».

Ακρότητες από θαυμαστές δεν έχει δει, ωστόσο υποστηρίζει ότι «εκτός από κάποιους που στήνονταν έξω από το στούντιο και το ξενοδοχείο που έμενα κάθε μέρα για να μου μιλήσουν , ακρότητες δεν έχω δει».

Όσο για το γάμο δηλώνει πως «κάποιες φορές το κάνω εικόνα όπως όλα τα κορίτσια , αλλά μετά συνέρχομαι γρήγορα και το αφήνω για αργότερα». Ενώ, είπε πως «δεν μου έχουν κάνει πρόταση γάμου». Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει ότι «το χειρότερο πράγμα που μου έχει κάνει άντρας πάνω σε σκηνή ζηλοτυπίας ήταν να με χτυπήσει» .