Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα του Σαββάτου τους φίλους και θαυμαστές της Ελεονώρας Μελέτη στο twitter.

Η 33χρονη παρουσιάστρια σύστησε την αγαπημένη της γιαγιά, τον παππού αλλά και τους γονείς της ανεβάζοντας φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα, ενώ αποκάλυψε και μερικούς ιδιαίτερα αστείους διαλόγους μαζί τους.

«Φίλοι μου, η σούπερ γιαγιά μου! Ετών 78, αλλά το ντουμάνι, ντουμάνι. Δυο πακέτα την ημέρα» ήταν το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη που συνόδευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Έπειτα, συνέχισε λέγοντας: «Της λέω: Γιαγιά πρέπει να σε βάλω στο twitter και απαντάει: Και εκεί τι θα κάνω εγώ; Τη λατρεύω! Και συνεχίζει η γιαγιά θέλοντας να μάθει αν ο γιος της έχει twitter: “Και δε μου λες..ο Νίκος το πιάνει αυτό το πρόγραμμα για να με δει;”».

«Μου λέει η γιαγιά ιστορίες από όταν ήταν νέα και καλλονή: “Ήμουν ωραία, αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν είχαν πεθάνει όλοι θα στο επιβεβαίωναν”. Και το τελευταίο από τη γιαγιά για να μη σας κουράζω: “Να πεις σε όλους τους ευχαριστώ. Και να μην πετάξεις αυτά που γράφουν”» λέει η παρουσιάστρια του Star.

«Να και ο παππούς. Ζήτησα φωτογραφία της με τον παππού. Νύφη και γαμπρός. Και μου λέει: Δεν έχω εδώ. Και ρωτάω: Πού έχεις; Στο νεκροταφείο!» έγραψε αργότερα.

Βέβαια, λίγη ώρα μετά, κατάφερε να βρει και μια φωτογραφία από το γάμο: «Έλα, βρήκαμε! Και όχι από το νεκροταφείο!» συνέχισε.

Η Ελεονώρα ανέβασε και μια φωτογραφία του παππού της γνωστής παρουσιάστριας μαζί με την Ζωή Λάσκαρη

Αλλά και μια δική της από το παρελθόν: «Ο Χριστός κι η Παναγία!» σχολίασε χιουμοριστικά η ίδια.

Τέλος, σειρά είχαν και οι πολυαγαπημένοι της γονείς: «Η μαμά ζήλεψε με όσα λέτε. Σας παρακαλώ, πείτε έναν καλό λόγο, γιατί δεν φεύγει. Κάθεται στο πεζούλι και περιμένει!» έγραψε η Ελεονώρα. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αχ..σας ευχαριστώ! Μόλις έφυγε. Με τον θλιμμένο μπαμπά μου που δεν πήρε λέξη κοπλιμάν».