Επηρεασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε βαθμό που να μην έχει καν διάθεση να γελάσει, δηλώνει ο Αντώνης Λουδάρος. Όπως είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso έχει βαρεθεί να γελάμε με τα χάλια μας. «Το λέω αυτό και ως ηθοποιός και ως θεατής.

Μπορεί να σε ξελαφρώνει αλλά παράλληλα δε σου λέει και κάτι. Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από το να μπορούμε απλώς να γελάσουμε. Ειλικρινά, είμαι τρομαγμένος πολύ, δεν έχω διάθεση να γελάσω, το ίδιο φαντάζομαι και ο κόσμος».

Όσο για το αν θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος σε κάποιο τηλεοπτικό σόου, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, ο ίδιος είπε:

«Εάν αναγκαζόμουν εκ των πραγμάτων να δουλέψω κάπου γιατί δε θα είχα να ζήσω, θα προτιμούσα να πάω γκαρσόνι. Να συμμετέχω σε ένα σόου και να εκλιπαρώ σε κοντινό πλάνο να μη φύγω με σκοπό να εξασφαλίσω τα 2.000 ευρώ για την επόμενη εβδομάδα δεν μου ταιριάζει με τίποτα», δήλωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.