Δύσκολες ώρες περνάει τις τελευταίες μέρες η οικογένεια του συζύγου της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Θέμη Σοφού.

Η παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα του συζύγου της και πεθερό της, το δικηγόρο Ιωάννη Σοφό και η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο.

«Αλήθεια, πώς ξεκινάς ένα γράμμα αποχαιρετισμού; Με λόγια αγάπης που πλημμυρίζουν την ψυχή ή μήπως απαριθμώντας στιγμές που δε θέλεις να ξεχάσεις; Αν ήσουν εδώ σίγουρα θα με συμβούλευες».

Έτσι ξεκίνησε η Σταματίνα στο blog της «tsimtsilicious» το «γράμμα» στον «δεύτερο πατέρα» της, όπως η ίδια χαρακτήρισε τον πατέρα του Θέμη Σοφού.

«Ήσουν πάντα χαμογελαστός, ευγενής και μελιστάλαχτος σε κάθε σου κουβέντα. Ήσουν περήφανος για την οικογένειά σου αλλά πιο πολύ για τον τόπο σου, την Αρχαία Κόρινθο. Ήσουν ένας άνθρωπος που ήξερε τι θα πει αγάπη γι’ αυτό και την πρόσφερες απλόχερα και αναδιοτελώς σε όποιον βρέθηκε στο διάβα σου. Σε ευχαριστώ που από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα μου άνοιξες την αγκαλιά σου και μαζί με την κυρία Μαίρη δε με ξεχώρισες ποτέ από τις κόρες σας την Νατάσα και την Αγγελίκη. Μου στάθηκες σαν δεύτερος πατέρας και αυτό δεν θα το ξεχάσω πότε. Εύχομαι από εκεί που είσαι να με προσέχεις», κατέληξε η Σταματίνα.