Παραμένει αισθησιακή και γοητευτική ακόμα και στα 65 της χρόνια. Κι όμως, ο χωρισμός της με τον επί 23 χρόνια σύντροφό της Tim Robbins, την έκανε να νιώθει ότι έχει αποτύχει στη ζωή της.

Όπως δήλωσε η Susan Sarandon «Ένιωθα ότι ήμουν αποτυχημένη. Είναι μεγάλη υπόθεση ο χωρισμός, αλλά απ’ την άλλη είναι και μια ευκαιρία για να ωριμάσει κανείς».

Ο πρώτος και μοναδικός γάμος της με τον ηθοποιό Chris Sarandon διήρκησε από 1968 έως το 1979. «Όταν πήραμε διαζύγιο κατέρρευσε μια ιδέα, γιατί ο χωρισμός είχε να κάνει την εικόνα που είχα πλάσει στο μυαλό μου γι’ αυτό το πρόσωπο», εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

«Μέχρι τότε νόμιζα ότι ο έρωτας νικά τα πάντα. Έτσι, έπρεπε να επανεξετάσω όλες τις αξίες της ζωής μου», τόνισε.

Η Sarandon, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Jeff, Who Lives at Home», μίλησε και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένα παντρεμένο ζευγάρι.

«Έχω υπάρξει πολλά πράγματα στη ζωή μου και αυτό είχε αντίκτυπο και στις σχέσεις μου. Όπως όλοι οι άνθρωποι, αλλάζω, μεγαλώνω, αναθεωρώ. Πιστεύω ότι για να μπορέσει να διατηρηθεί ζωντανή μια σχέση χρειάζεται να επανεξετάζεις συνέχεια τα πράγματα και πάνω απ’ όλα να το συζητάς με το σύντροφό σου».