Όμορφη, sexy, ταλαντούχα, μα πάνω από όλα άκρως σεξουαλική η Olivia είναι αυτό που λέμε θηλυκό με όλη την έννοια της λέξης.

Η Olivia Wilde μπορεί να είναι ένα από τα πιο καυτά νέα αστέρια του Hollywood, αλλά η ηθοποιός κάποια στιγμή κόντεψε να πεθάνει από ερωτική απογοήτευση. Η 27χρονη σήμερα έχει σχέση με τον ηθοποιό Jason Sudekis, όμως όταν πήρε διαζύγιο από τον Tao Ruspoli έχασε τον κόσμο κάτω από τα ποδια της.

Η Wilde όταν ήταν μόλις 18 ετών κλέφτηκε με τον ιταλό Tao και παντρεύτηκαν σε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο σε μία παραλία.

Μιλώντας στο τεύχος Απριλίου του GQ παραδέχτηκε ότι ήταν πάρα πολύ μικρή για γάμο αλλά αρκετά ώριμη για να έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις.

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό: «Ήμουν σεξουαλικά ώριμα σε πολύ νεαρή ηλικία. Αισθανόμουν πολύ άνετα με το σεξ και με το να μιλάω για αυτό. Όταν κάποιος ακούει μια νεαρή κοπέλα να μιλάει με ειλικρίνεια για τη σεξουαλικότητά της αμέσως της κολλάει ταμπέλες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.