Για όλα όσα αφορούν την προσωπική της ζωή, τη σχέση της και το ενδεχόμενο ενός γάμου, μίλησε η ηθοποιός Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Πρωινό Mou».

Η 28χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν συγκατοικεί προς τον παρόν με τον αγαπημένο της αλλά τόνισε ότι η σχέση της με τον συνάδελφό της Ανδρέα Κοντόπουλο είναι σοβαρή: «Το ότι δεν συζούμε, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Θέλω να πω ότι και οι δυο σοβαρά το αντιλαμβανόμαστε και το βλέπουμε», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο του γάμου, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν το σκέφτεται ακόμα: «Όχι, καθόλου δεν το σκέφτομαι ακόμα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε. Δεν είσαι με κάποιον με περιορισμένη προοπτική. Μπορεί να κρατήσει και για πάντα. Αλλά επί της ουσίας, τίποτα δεν συζητάται έτσι ώστε να επισημοποιηθεί κάτι».

Τέλος, η ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει παιδιά αλλά όχι στην παρούσα φάση: «Αν τα έφερνε έτσι η ζωή και δεν έκανα παιδιά, θα μου έλειπε κάτι πάρα πολύ. Το αισθάνομαι σαν φυσική εξέλιξη. Απλά θα πρέπει να υπάρχει ο χώρος, ο χρόνος κι ένας σημαντικός βαθμός αφοσίωσης. Τώρα που είμαι αφοσιωμένη κάπου αλλού, δεν θα το ήθελα».