Μυστήριο καλύπτει την επίσκεψη της Rihanna στα Κατεχόμενα, αφού, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Κίπρις Πόστασι», η διάσημη τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει συναυλία εκεί, παρά τη χθεσινή διάψευση της είδησης από την εφημερίδα «Καθημερινή Κύπρου», που επικαλείται τις τουρκοκυπριακές Αρχές.

Σύμφωνα με το πρώτο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης του ισπανικού καναλιού Fashion Tv, Γιλμάζ Μπεκτάς, θα γκρεμίσει το ξενοδοχείο «Μπελαγιού», στην κατεχόμενη Κερύνεια και στη θέση του θα χτίσει άλλο, με την ονομασία «Fashion Castle».

Ο θεμέλιος λίθος του νέου ξενοδοχείου θα τεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και με αφορμή αυτό συμφωνήθηκε να δοθεί συναυλία από τη γνωστή Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα.

Ο Μπεκτάς δήλωσε -όπως αναφέρεται- ότι μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Jennifer Lopez στα εγκαίνια του ξενοδοχείου «Κράτους Πρίμιουμ» στο κατεχόμενο Καζάφανι, αποφάσισαν να φέρουν στα κατεχόμενα μια διεθνή σταρ, ενώ πρόσθεσε ότι η τελετή τοποθέτησης του θεμέλιου λίθου θα μεταδοθεί στις 204 χώρες, όπου εκπέμπει το Fashion Tv και αυτό έχει ανησυχήσει -όπως είπε- τους Ελληνοκύπριους.

«Εάν υπάρξει κάποια αναποδιά τελευταία στιγμή, έχουμε συμφωνήσει και με δεύτερο σταρ, αλλά δεν είναι σωστό να αναφέρω το όνομά του. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά σε περίπτωση που υπάρξει, θέλω να ξέρετε ότι θα φέρουμε δέκα φορές πιο διάσημο σταρ», είπε. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι η Rihanna θα μείνει τέσσερις ώρες στην κατεχόμενη Κερύνεια, θα πει δέκα τραγούδια και θα αναχωρήσει αυθημερόν. Η αμοιβή της θα είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, από τα οποία θα πάρει μετρητά ως προκαταβολή 250.000 δολάρια και τα υπόλοιπα όταν θα φτάσει στα Κατεχόμενα.

Ο Μπεκτάς είπε ότι την κατασκευή του ξενοδοχείου θα αναλάβει ιταλική εταιρεία που θα δανειοδοτηθεί από την τράπεζα Deutsche Bank και πρόκειται για μια επένδυση μισού δισ. δολαρίων, που θα καλύπτει έκταση 150.000 τετραγωνικών μέτρων.

Πηγή: showtime-cy