Αποκαλυπτική η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ποδαρικό για το 2012 στην εκπομπή «Πρωινό Mou» και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ευειδής ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα γάμου και ότι το περιβόητο δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφός της ήταν δώρο για τον έναν χρόνο σχέσης που συμπλήρωσαν.

«Μα έχω πει ότι, αν πρόκειται να παντρευτώ, θα το πω. Και να θέλω να το κρατήσω κρυφό, δεν γίνεται!» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος: «Ήταν ξαφνικό και γι’ αυτό ήταν και τόσο έντονο. Γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που έχουμε συναντηθεί στο χώρο εδώ και τόσα χρόνια και δεν είχε περάσει από το μυαλό κάποιου. Είχαμε και διαφορετικές ζωές» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «Έντονο είναι από τη φύση του, γιατί είμαστε και οι δυο άνθρωποι δύσκολοι πολύ, αλλά και έντονοι χαρακτήρες πολύ. Οπότε, όλο αυτό, όταν σμίξει, είναι πολύ έντονο!».

Όσο για το αν, στην αρχή της σχέσης, σκέφτηκε καθόλου τις επιπτώσεις που θα είχε η δημοσιοποίηση αυτής της σχέσης η ίδια είπε: «Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Απλώς, εκείνη τη στιγμή ήμουν σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση και τόσο χαρούμενη με αυτό που μου συνέβαινε, που δεν μπορούσα να κάτσω και να σκεφτώ τι θα γραφτεί όταν θα μαθευτεί και τι θα γίνει. Δεν με ενδιέφερε».