Για μερικά διάσημα ζευγάρια, το 2011, δεν υπήρξε καλή χρονιά. Σχέσεις σύντομες αλλά και με διάρκεια έληξαν άδοξα μαζί με τη χρονιά που έφυγε.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το yupi.gr. το μεγαλύτερο ντόρο δημιούργησαν οι χωρισμοί της Ελένας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη, αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ.

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάντια Μπουλέ

Αποτέλεσε τον πρώτο χωρισμό της χρονιάς, καθώς ο καβγάς που είχε το ζευγάρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2010, έκανε τους δυο παρουσιαστές να καταλάβουν πως η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Άτομα από το στενό περιβάλλον του Γρηγόρη και της Νάντιας είχαν αποκαλύψει πως είχαν κάνει και στο παρελθόν προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες όμως δεν είχαν ευδοκιμήσει.

Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης

Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz, για το ζευγάρι που όλοι πίστευαν ότι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Ύστερα, από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το 2004 είχαν αρραβωνιαστεί και το χαρμόσυνο γεγονός είχε λάβει χώρα στο σπίτι της Έλενας στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Λάμπης Λιβιεράτος-Εύη Αδάμ

Αν και ο γνωστός τραγουδιστής δήλωνε στο ΟΚ! αλλά και σε συνεντεύξεις του σε άλλα Μέσα, πως μπορεί και να μην έχει χωρίσει με την Εύη Αδάμ, προκειμένου να προστατέψει την οικογένεια του, τελικά επιβεβαιώθηκε πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Πλέον, το παραδέχεται και ο ίδιος, αντιμετωπίζοντας το θέμα με αισιοδοξία. Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του, ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ συνεχίζουν να έχουν κοινή ζωή, απλά όχι σαν κανονικό αντρόγυνο. «Ούτε μισεί ο ένας τον άλλον, ούτε υπάρχουν τρίτα και τέταρτα πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως και οι δυο, έχουν ως στόχο τους να προστατέψουν τις δύο τους κόρες.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Ορέστης Τζιόβας


Ύστερα από πολλά δημοσιεύματα που παρουσίαζαν «γκρίζα σύννεφα» στη σχέση των δυο ηθοποιών, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας δεν είναι πλέον μαζί από τις αρχές Οκτωβρίου. Άτομα που βρίσκονταν πολύ κοντά στους δυο ηθοποιούς, αποκάλυψαν πως η αιτία του χωρισμού ίσως να βρισκόταν στη φθορά που αισθάνονται πολλά ζευγάρια έπειτα από κάποιο καιρό κοινής συμβίωσης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κρυσταλλία

Μπορεί να ήταν μια σχέση η οποία ξεκίνησε «αθόρυβα», αποτελεί όμως έναν από τους χωρισμούς που απασχόλησε τα Μέσα τη χρονιά που πέρασε. Αν και δεν είχε μιλήσει κανείς ανοιχτά για τη σχέση αυτή, και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ κάποιοι λένε πως μια από τις αιτίες του χωρισμού ήταν το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα της τραγουδίστριας των Otherview.

Ελένη Φουρέϊρα – Κωνσταντίνος Γαλανός


Ένας χωρισμός που απασχόλησε την εγχώρια showbiz αυτή τη χρονιά ήταν και αυτός της 24χρονης τραγουδίστριας Ελένης Φουρέϊρα και του Κωνσταντίνου Γαλανού. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε δηλώσει μάλιστα πως ο χωρισμός τους ήταν φιλικός και πρόσθεσε για τη σχέση τους, πως απλά ήταν μια καλή στιγμή η οποία τελείωσε.