«Παίρνω την παράστασή μου και φεύγω μετά τη γιορτή των Φώτων. Δεν μπορώ να δουλεύω κάπου όπου η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη» τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

Έξαλλη έγινε το περασμένο Σάββατο η ηθοποιός καθώς δεν είχε ενημερωθεί για το ποια τραγουδίστρια θα έπαιρνε τη θέση της Θέλξης στην παράσταση που επιμελείται η ίδια σε γνωστό μαγαζί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Το Σάββατο που μας πέρασε και μετά την guest εμφάνιση του Βασίλειου Κωστέτσου ανέβηκε στο stage η… Μαρία Καρλάκη για να τραγουδήσει και να διασκεδάσει τον κόσμο. Ξαφνικά η Βάνα, ενώ είχε τελειώσει η παράσταση, διέκοψε την τραγουδίστρια από το πρόγραμμά της, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Η Βάνα δεν γνώριζε ποια τραγουδίστρια θα έπαιρνε τη θέση της Θέλξης που εκείνη τη μέρα έκανε extra εμφάνιση με τον Χολίδη!

Η ίδια η ηθοποιός είπε σε καθημερινή εφημερίδα: «Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Ηγούμαι και ευθύνομαι για μία παράσταση και μάλιστα σε περίοδο κρίσης. Κανείς δεν θα πατήσει πάνω στην πλάτη μου για να κάνει επιτυχία. Δεν έχω κάτι με τη Μαρία, αλλά κανείς δεν με έχει ενημερώσει ότι θα τραγουδήσει και μάλιστα χωρίς να έχουμε δώσει συγκεκριμένο ρεπερτόριο. Θα μείνω εδώ μέχρι των Φώτων και μετά τα μαζεύω και φεύγω, αν δεν δω αλλαγές».