Το προηγούμενο σαββατοκύριακο τη συνέλαβαν στο Aspen για κατοχή ναρκωτικών. Αφέθηκε ελεύθερη με την καταβολή εγγύησης και επέστρεψε στο Λος Άντζελες… για να συνεχίσει ακάθεκτη την «άτακτη» ζωή της!

Η πρώην σύζυγος του Charlie Sheen, Brooke Mueller, εθεάθη έξω από ένα νυχτερινό κέντρο του Μπέβερλι Χιλς να προσπαθεί να αποφύγει τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν.

Εκτός κι αν ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «αποχαιρετίσει» την παλιά της ζωή και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, καθώς πηγές του περιβάλλοντός της αναφέρουν ότι η νεαρή μητέρα δύο παιδιών, έχει δεχτεί να πάει για αποτοξίνωση.

Στο διάστημα που θα λείπει οι δίδυμοι γιοι της Bob και Max θα μείνουν στο σπίτι του πατέρα τους, ενώ για στη φροντίδα τους θα έχουν λόγο και οι γονείς της Mueller.

Με το που έγινε γνωστή η σύλληψή της για κατοχή ποσότητας κοκαΐνης, με την κατηγορία μάλιστα της εμπορίας, ο Sheen ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να την υπερασπιστεί. Είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να εμπορευτεί τα ναρκωτικά για να κερδίσει χρήματα, καθώς της παρέχει όλα όσα χρειάζεται για την ανατροφή των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Sheen της δίνει ως διατροφή 55.000 δολάρια το μήνα. «Με αυτά τα λεφτά… θα πάει να πουλήσει ναρκωτικά. Δεν γίνεται» είπε.

Η δίκη της πρώην γυναίκας του έχει προγραμματιστεί για τις 19 του μηνός.