Για τις φιλίες της, την αποχή της από την τηλεόραση αλλά και τις επιτυχίες που έχει κάνει στα επαγγελματικά της μίλησε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου.

Η ίδια πιστεύει στις συμπτώσεις ενώ για τη συμμετοχή της στις δυο ελληνικές ταινίες που ήταν πρώτες σε εισπράξεις, το Safe Sex και την Πολίτικη Κουζίνα, η ίδια τονίζει πως απλώς ήταν τυχερή.

«Στ’ αλήθεια, όμως, νομίζω ότι όλα είναι συμπτώσεις. Πιστεύω ότι υπάρχει αρνητική και θετική ενέργεια. Αν είσαι ψύχραιμος και ανοιχτός, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αναγνωρίσεις την καλή ευκαιρία. Αν είσαι κακός και γρουσούζης, δεν νομίζω ότι θα σου έρθει κάτι καλό».

Η ηθοποιός σχολιάζοντας την αποχή της από την τηλεόραση τονίζει πως δεν είναι η μοναδική χωρίς δουλειά ενώ πλέον δε γίνονται πολλά σίριαλ. Πάντως νιώθει πολύ τυχερή καθώς υπάρχει η δουλειά της στο θέατρο και αυτό τη γεμίζει απόλυτα.

Αν και πολλοί ηθοποιοί τονίζουν πως δεν κρατάνε φιλίες από το χώρο η Ρένια Λουιζίδου υπογραμμίζει πως δεν είναι των δημοσίων σχέσεων αλλά τον σχέσεων. Έχει πολλούς φίλους που είναι ηθοποιοί γιατί δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους ενώ δεν κάνει φιλίες της μιας σεζόν.