Οι Βρετανοί έχουν την παράδοση εδώ και χρόνια να παρακολουθούν στενά τις γυναίκες των διαδόχων του θρόνου για να καταλάβουν πότε κυοφορούν. Σειρά λοιπόν έχει η παρακολούθηση της πριγκίπισσας Kate Middleton.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η πριγκίπισσα αρνήθηκε ευγενικά να δοκιμάσει ένα γλυκό στην εκδήλωση της UNICEF. Συνεχίστηκαν όταν η Middleton αρνήθηκε να πιει σαμπάνια σε εκδήλωση που ανέλαβε εκ μέρους του πρίγκιπα Κάρολου.

Τα έντυπα της Αγγλίας αλλά και της Αμερικής πήραν φωτιά. Το περιοδικό In Touch της Αμερικής ισχυρίστηκε ότι η Middleton βρίσκεται στον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα ετοιμάζει παιδικά δωμάτια σε τρεις διαφορετικές κατοικίες. Τα αγγλικά έντυπα θεωρούν ύποπτο το γεγονός ότι ψάχνουν για μόνιμη κατοικία στη Σκωτία.

Οι βασιλικοί εκπρόσωποι δήλωσαν ότι δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν το γεγονός γιατί ακούνε πολλές τέτοιες ειδήσεις. Δήλωσαν ότι αν ίσχυαν θα υπήρχε ανακοίνωση από τους ίδιους και δεν θα το μάθαινε ο κόσμος από ένα αμερικάνικο περιοδικό.