Για το ατύχημα που τον έκανε να σκεφτεί την αυτοκτονία καθώς και για κρυφές πτυχές της προσωπικής του ζωής μίλησε σε συνέντευξη του ο George Clooney. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως στα γυρίσματα της ταινίας «Syriana» το 2005, τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη, κάτι το οποίο τον έκανε να σκεφτεί μέχρι και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Όπως λοιπόν εξομολογείται ο ίδιος, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση που του προκάλεσε δυνατούς πονοκεφάλους και αφόρητο πόνο. «Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να ζω άλλο με αυτό. Δεν μπορούσα να ζήσω καθόλου για την ακρίβεια», εξομολογείται. Όσο ήταν στο νοσοκομείο, όπως περιγράφει, δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου και προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει.

Ο γοητευτικός ηθοποιός προχώρησε όμως και σε πιο «καυτές»λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής όπως για παράδειγμα την πρώτη φορά που έκανε σεξ. «Η πρώτη μου φορά ήταν στα 16. Ήμουν μικρός. Πάρα πολύ μικρός», λέει. Όσο για τον πρώτο του οργασμό ισχυρίζεται ότι τον ένιωσε όταν ήταν μόλις έξι ετών: «Νομίζω ότι ήταν ενώ σκαρφάλωνα σε ένα σχοινί. Ένιωσα κάπως περίεργα και είπα “Θεέ μου αυτή η αίσθηση είναι υπέροχη”», δήλωσε ο George Clooney.

Όσο για το αν είναι metrosexual απάντησε ότι νιώθει πολύ απλός ως άντρας καθώς δεν ασχολείται τόσο πολύ με την εμφάνιση του. Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Σε μία ημέρα όπου έχω να πάω σε τελετή απονομής βραβείων μπορεί να παίξω μπάσκετ, να μπω να κάνω ένα ντους και να βάλω ένα κοστούμι. Μου παίρνει τρία λεπτά να ντυθώ. Είμαι στην πόρτα σε 15 λεπτά», σχολίασε.