Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έγραψε ένα γράμμα στον 9χρονο καρκινοπαθή ασθενή Fabian Bate τον οποίο συνάντησε τον περασμένο μήνα στο νοσοκομείο «Royal Marsden».

Το χειρόγραφο γράμμα φαίνεται να είναι το πρώτο που γράφει από τότε που έγινε μέρος της βασιλικής οικογένειας.

«Χάρηκα πολύ που σε συνάντησα στο νοσοκομείο του Royal Marsden, τον προηγούμενο μήνα. Παρόλη την ανάγκη για συνεχή φροντίδα που λαμβάνεις, συγκινήθηκα ιδιαίτερα από τη δύναμη του χαρακτήρα σου και χάρηκα όταν έμαθα πως μια από τις μεγαλύτερες αδελφές σου μπορεί να δωρίσει μυελό των οστών αργότερα μέσα στη χρονιά. Εύχομαι ότι η υγεία σου θα βελτιώνεται κάθε μήνα.

Αυτή πρέπει να είναι μια δύσκολη εποχή για εσένα, τους γονείς και τα αδέλφια σου αλλά έφυγα από το νοσοκομείου σίγουρη πόσο έξυπνη, ευγενική και αποτελεσματική είναι η ομάδα που σε φροντίζει στο νοσοκομείο. Γνωρίζοντας την πίστη σου και την θετική ενέργεια που έχεις, δεν θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε καλύτερα χέρια.

Συνέχισε την προσπάθεια που κάνεις και εγώ θα έχω συνεχώς εσένα και τους γονείς σου στη σκέψη μου και θα προσεύχομαι για εσάς», έγραψε η Κate.

Ο πατέρας του Fabian είπε ότι έμενε έκπληκτος και τον συγκίνησε η κίνηση της Δούκισσας.

Ο Fabian διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2006, αρχικά νίκησε την μάχη με τη νόσο αλλά δυστυχώς ξανά διαγνώστηκε φέτος με την επάρατη νόσο.


Η Kate με τον Fabian Bate


Το γράμμα της Kate