Πριν από λίγες μέρες η γνωστή ηθοποιός του Sex and the City, Kristin Davis, απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω υιοθεσίας και πλέον πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς έδωσε στην κόρη της το όνομα Gemma Rose, το οποίο είχε επίσης το μωρό της Charlotte στην ταινία Sex and the City. Η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της, Sarah Jessica Parker, όταν ρωτήθηκε για αυτήν την σύμπτωση απάντησε: «Μου πέρασε και εμένα από το μυαλό, πρόκειται όμως για ένα όμορφο, παλιομοδίτικο όνομα, και η Kristin είναι πραγματικά ένα old fashioned κορίτσι. Έχει ανατραφεί στο Νότο, και έχει πραγματικά παραδοσιακό χαρακτήρα. Νομίζω πάντως, ότι είναι ένα όμορφο όνομα».

Αν και η χολιγουντιανή ηθοποιός Sarah Jessica Parker δεν έχει δει ακόμα το μωρό δηλώνει πανευτυχής για τη φίλη της. «Εκείνη μένει στο Λος Άντζελες εγώ στη Νέα Υόρκη, έτσι δεν έχω γνωρίσει ακόμα το μωρό. Είμαι όμως τόσο ευτυχισμένη για την Kristin».

Πάντως γνωστοποίησε πως η Kristin ήθελε πολύ να δημιουργήσει μια οικογένεια εδώ και πολύ καιρό. «Πρόκειται για μια θαυμάσια υπόθεση. Γνωρίζω, ότι ήθελε να κάνει οικογένεια εδώ και καιρό, πραγματικά αξίζει αυτή τη μοναδικού τύπου ευτυχία την οποία προσφέρουν τα παιδιά και είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνη».