Ενοχλημένη φαίνεται να είναι η γνωστή τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα με διάφορα δημοσιεύματα τα οποία ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, τη θέλουν να αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα και δεν αναφέρονται στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η ίδια τονίζει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάρει τα μέτρα της και θα απευθυνθεί στο δικηγόρο της βάζοντας ένα τέλος.

«Επειδή όλο αυτό που συμβαίνει έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας και έχει πολύ κακό αντίκτυπο στην προσωπική μου ζωή, αλλά κατά βάση και στα επαγγελματικά μου, δυστυχώς από δω και πέρα θα αναγκαστώ να το αντιμετωπίσω διαφορετικά. Θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω οτιδήποτε σπιλώνει την αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου νομικά».

Ενώ συνεχίζει: «Δεν κάνω τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από τον οποιονδήποτε. Πλέον οτιδήποτε τέτοιο μού κάνει κακό, εκτός κι αν τελικά γίνεται γι’ αυτό τον σκοπό, και αυτό θα ήταν πολύ λυπηρό… Όποιος ενδιαφέρεται για το αν εγώ έχω κάποιο δεσμό με τον Χριστόδουλο Σιγανό ή οποιονδήποτε άλλον είναι για μένα «κοινό» στο οποίο δεν απευθύνομαι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.