Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη στο CNN ο πατέρας της αδικοχαμένης Amy Winehouse μίλησε ανοιχτά για τον πρώην της κόρης του και δε δίστασε να τον κατηγορήσει.

Σύμφωνα με τον Mitch Winehouse, ο Blake ήταν αυτός που της έδωσε για πρώτη φορά κοκαΐνη και ηρωίνη ενώ αποκάλυψε ότι πάρα πολλές φορές του είχε πει να απομακρυνθεί. «Άσε την κόρη μου ήσυχη, την σκοτώνεις κάθε μέρα».

Ο πατέρας της τραγουδίστριας ακόμα και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο καιρό οι κόρη του ζούσε ενώ κατανάλωνε καθημερινά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Αν και η κατάστασή της πήγαινε από το κακό στο χειρότερο ο ίδιος αποκάλυψε πως περίμενε μέχρι και εγγόνια από την κόρη του.

«Πιστεύω ότι αν ζούσε η Amy θα παντρεύονταν. Η Amy ήθελε να κάνει παιδιά. Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος για να το πετύχει αυτό από τον Reg. Είναι κρίμα που δεν είχαν τον χρόνο για να το σχεδιάσουν».

Εξομολογήθηκε επίσης πως δεν μπορεί να δεχτεί την απώλειά της, «Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να δεχθώ αυτό που έχει συμβεί. Είναι απίστευτο. Ακόμα και τώρα αν την έβλεπα μπροστά μου δεν θα μου φαινόταν παράξενο. Είναι απίστευτο που η δύναμή της, η φύση της, δεν υπάρχει πια».