Τον τελευταίο καιρό δεν πάνε όλα ρόδινα στη ζωή της Lady Gaga! Όσο εκείνη βολτάρει επιλέγοντας ό,τι πιο ακραίο μπορεί να βρει, η καριέρα της πέφτει από το ένα εμπόδιο στο άλλο…

Η δημοτικότητά της στο facebook πήρε την κατιούσα, αφού η δημοφιλέστερη γυναίκα καλλιτέχνης στο site κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον η Rihanna… Οι αναποδιές όμως δεν τελειώνουν εδώ! Πριν λίγες μέρες το youtube μπλόκαρε τον επίσημο λογαριασμό της μετά από καταγγελίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά ευτυχώς γι΄αυτήν το πρόβλημα λύθηκε και ο λογαριασμός αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.

«Πονοκέφαλος» όμως προέκυψε από το επίσημο βρετανικό site της, το ladygaga.co.uk. Μετά τον Justin Bieber και την Amy Winehouse και πολλά άλλα επώνυμα πρόσωπα στο στόχαστρο της ομάδας χάκερ SwagSec έπεσε και η Lady Gaga.

Η «εισβολή» στο site είχε ως αποτέλεσμα να υποκλαπούν πληροφορίες, όπως διευθύνσεις, ονόματα και mails θαυμαστών της τραγουδίστριας. Αν και υπήρχαν φόβοι ότι οι δράστες θα είχαν πρόσβαση και στους αριθμούς πιστωτικών καρτών των θαυμαστών, επιβεβαιώθηκε ότι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι τέτοιο.