Ο όµιλος Prada κατέθεσε αίτηση για να εισαχθεί στο χρηµατιστήριο του Χονγκ Κονγκ. Και από τη δηµόσια εγγραφή του οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο ιταλικός οίκος πολυτελείας θα αντλήσει µερικά δισεκατοµµύρια ευρώ. Με αυτό το άνοιγµα στην ανθούσα ασιατική αγορά, ο όµιλος Prada γίνεται το ακριβότερο λογότυπο της µόδας.

Ακόµα και ο πλουσιότερος άνδρας της Γαλλίας, ο Μπερνάρ Αρνό ιδιοκτήτης του οµίλου LVMH,υστερεί απέναντι στις προσόδους των 9,7 εκατ. ευρώ της Μιούτσια Πράντα και των 10 εκατ. ευρώ του συζύγου της. Για το 2010 ο Αρνό δήλωσε προσωπικά έσοδα 4 εκατ. ευρώ ενώ ο τρίτος παίκτης στον ίδιο χώρο, ο Φρανσουά Ανρί Πινό, ιδιοκτήτης του οµίλου PPR, έβαλε στον ατοµικό τραπεζικό του λογαριασµό συνολικά 2,83 εκατ. ευρώ.

Η γνωριµία του χρυσού ζευγαριού, όπως αναφέρουν σήμερα «Τα Νέα», λέγεται ότι συνέβη σε µία έκθεση υλικών πολυτελείας το 1978. τότε που η µαχητική αριστερή Μιούτσια κατηγόρησε τον εκθέτη Μπερτέλι από την Τοσκάνη ότι αντιγράφει τα σχέδια των δερµάτινων αξεσουάρ της οικογένειας Πράντα. Στη συνέχεια ο Μπερτέλι έγινε ο επίσηµος προµηθευτής της σε πρώτες ύλες, κατόπιν εραστής, σύζυγος και πατέρας των δύο αγοριών τους. ο µάνατζερ Μπερτέλι και η σχεδιάστρια Πράντα είναι γραφτό να µείνουν για πάντα µαζί. «Η Μιούτσια κι εγώ έχουµε ζήσει πολύ έντονα τα τελευταία τριάντα χρόνια καβγαδίζοντας. το να ζεις µαζί της υπήρξε µία µεγάλη ανθρώπινη άσκηση», είπε ο Μπερτέλι στη «Wall Street Journal».