Για ποιον μαγειρεύει η Άννα Βίσση; Για την Κιβωτό του Κόσμου. Μια Kιβωτός γεμάτη παιδικές ανάσες είναι ο νέος στόχος των φιλανθρωπικών project της πολυμήχανης Gastronomy Team.

Εδώ και λίγους μήνες, ο νέος Ρομπέν των Δασών κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη… με την μορφή παρέας. Ήδη απ’ τα τέλη Μαΐου, όταν αποφάσισαν να δώσουν τα χέρια η Στέλλα, η Γιώτα, η Άννυ, ο Χαράλαμπος και ο Παναγιώτης, κατάφεραν να χαρίσουν παράταση ζωής σε ιδρύματα που το έχουν ανάγκη.

Πρώτος τους στόχος, το ορφανοτροφείο θηλέων Μέλισσα, για χάρη του οποίου κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ διοργανώνοντας ένα bazaar με φίλους στον πεζόδρομο της Ικτίνου.

Αυτή τη φορά λοιπόν, καλούν τους φίλους τους σε δείπνο, με οικοδεσπότες την Άννα Βίσση και τον πάτερ Αντώνιο, εμπνευστή της Κιβωτού.

Η Άννα Βίσση προτείνει το δικό της μενού και σας προσκαλεί σε μια… «γευστική» βραδιά, με σκοπό την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Προτείνει τα δικά της αγαπημένα πιάτα σε μια βραδιά, όπου θα πρωταγωνιστήσει η γεύση!

Η Άννα υποδέχεται τον κόσμο στο Bungalow White, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, για ένα δείπνο με μικρό κόστος, αλλά τεράστιο όφελος για την Κιβωτό.

Τιμή πρόσκλησης: € 50

Το σύνολο των εσόδων θα αποδοθεί στην Κιβωτό του Κόσμου(www.kivotostoukosmou.org).

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.facebook.com/gastronomyteam

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη!