Στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ υπάρχει διαφορά στο «φαίνεσθαι» και στο «είναι». Πίσω από την τόση ομορφιά, υπάρχει η βοήθεια του πλαστικού χειρούργου και όχι μόνο.

Όμως, μερικές περιπτώσεις γυναικών που έχουν αλλάξει ριζικά την εμφάνισή τους για να κάνουν επιτυχία είναι κραυγαλέες και «φωνάζουν» από μακριά!

Δείτε τέσσερις από αυτές…

1)Paris Hilton

Το party-girl του Χόλιγουντ έχει κάνει αρκετές αλλαγές επάνω της. Η πιο εμφανής σχετίζεται με το χρώμα των ματιών της. Η Paris Hilton σίγουρα θα θέλει να βάλει φωτιά στις φωτογραφίες που ήταν μικρή, γιατί εκεί φαίνεται ότι δεν είναι γαλανομάτα(όπως μας παρουσιάζεται σήμερα), αλλά έχει καστανά μάτια. Εκτός απ΄αυτό, έχει «πειράξει» τα χείλη της, αλλά και το στήθος της.

2)Madonna

Σίγουρα η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή και η δίαιτα έχουν βοηθήσει τη Μadonna να φαίνεται μικρότερη από την πραγματική της ηλικία(είναι 52 ετών), αλλά εξίσου καλή δουλειά έχει κάνει και ο πλαστικός χειρούργος. H «βασίλισσα της ποπ» έχει κάνει αλλαγές στα μάγουλά της, στις ρυτίδες και… ποιος ξέρει σε πόσα άλλα σημεία του σώματος και του προσώπου της.

3) Fergie

Η Fergie μπήκε στο χώρο του τραγουδιού από πιτσιρίκα. Η μύτη της ήταν πιο πλατιά και το σχήμα των ματιών της διαφορετικό. Και φυσικά, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, έχει «πειράξει» τα στήθη της για να δείχνουν πιο μεγάλα.

4) Beyonce

Και η Beyonce όμως έχει για καλύτερο της φίλο τον πλαστικό χειρούργο. Από την εποχή που τραγούδαγε στις «Destiny’s Child» έχουν αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της. Είναι προφανές ότι η Beyonce έχει βάλει εμφυτεύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στο στήθος και στα οπίσθια, ώστε να φαίνεται πιο… ζουμερή!