Είναι η πρώτη φορά που η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας περνάνε τις άγιες μέρες του Πάσχα όχι εν πλω αλλά στη γενέτειρα πόλη εκείνου, τη Ναύπακτο. Και ο λόγος είναι προφανής. Η εγκυμοσύνη τής τραγουδίστριας δεν της επέτρεψε να κάνει ταξίδια με το σκάφος τους, με το οποίο τέτοια εποχή απολάμβαναν βόλτες σε διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από τη Μεγάλη Τρίτη το ζευγάρι πέρασε στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς στη Ναύπακτο, από όπου κατάγεται ο Γιώργος Λύρας. Μάλιστα, η μητέρα του Μαρία καθώς και η υπόλοιπη οικογένειά του προετοιμάζονταν εδώ και πολύ καιρό για να τους υποδεχτούν, αφού περιμένουν και εκείνοι με ανυπομονησία να χαϊδέψουν την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας, η οποία έκλεισε μόλις πριν από λίγες μέρες τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν και η επιθυμία της Πέγκυς, να περάσει δηλαδή κάποιες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, και μάλιστα -όπως μας μεταφέρουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους- απόφασή τους είναι να μην επιστρέψουν στην Αθήνα σύντομα, αλλά να μείνουν εκεί παρατείνοντας τις διακοπές τους.

Περίπου το ίδιο πρόγραμμα ακολουθούσε το ζευγάρι κάθε χρόνο, αμέσως μόλις η τραγουδίστρια ολοκλήρωνε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Βέβαια, οι προορισμοί τους ήταν διαφορετικοί και αγαπούσαν ιδιαίτερα τα ταξίδια τους στα νησιά.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι ο Γιώργος Λύρας και η αγαπημένη σύντροφός του τέτοια εποχή έκαναν σέρβις στο σκάφος τους «Saryl P.» και όργωναν με μεγάλη παρέα τα νησιά του Αργοσαρωνικού -και όχι μόνον- απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Ιδιαίτερη προτίμηση είχαν στις Σπέτσες. Οι παραλίες τους ήταν από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς τους και δεν υπήρχε περίπτωση να μη βρεθούν εκεί Πάσχα αλλά και καλοκαίρι.

Πηγή: thebest.gr