Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Καρβέλα σε γνωστή εφημερίδα εκτός των άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον αδελφό της, Αντρέα.

Ένα από τα όνειρα της νεαρής κοπέλα είναι να… απαγάγει τον γιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια. Όχι, δεν το λέμε εμείς αλλά… «Ένα από τα βασικά όνειρα της 28χρονης Σοφίας είναι να απαγάγει τον αδελφό της Ανδρέα και να τον πάρει μαζί της στην Αμερική!», θα πουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της.

Η λατρεία που τρέφει η Σοφία για τον μικρό Ανδρέα, γιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, είναι άλλωστε κάτι παραπάνω από γνωστή, αφού από τις πρώτες μέρες της σύλληψής του είχε δηλώσει: «Όταν η Αννίτα μού είπε ότι θα αποκτήσω αδελφάκι, ήταν ίσως το καλύτερο νέο που έχω ακούσει ποτέ! Στο μικρό θα φροντίσω να εξηγήσω εγώ από νωρίς πώς είναι η κατάσταση…».

Πέρα από αυτό η καθημερινότητά της εμπερικλείει έναν δεσμό που μετράει πολλά χρόνια –με πολλούς χωρισμούς κι ακόμη περισσότερες επανασυνδέσεις με τον επιχειρηματία Θανάση Πανουργιά, ο οποίος είναι μέτοχος σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας-, ατέλειωτες κουβέντες με τη συγκάτοικό της Βιβιάνα και αμέτρητες ώρες γυμναστικής, την οποία κατά βάθος μισεί, αγνοώντας ενδεχομένως ότι ο ψυχαναγκασμός της τελειότητας σπάνια υπακούει στα «θέλω» μας.

πηγή: Πρώτο Θέμα