Στις Σεϋχέλλες θα πάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις διακοπές του Πάσχα. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε ότι νιώθει μια ενοχή επειδή θα είναι μακριά από τους γονείς της.
«Θα καταλήξω σε τροπικά μέρη αυτή τη φορά. Θα πάμε Σεϋχέλλες μέσω του Ντουμπάι. Σε τροπικά μέρη φέτος, ένα διαφορετικό Πάσχα. Και είναι και λίγο πρωτόγνωρο γιατί εγώ συνήθισα το Πάσχα να είμαι πάντα Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Τρίπολη, στα μέρη μου, οπότε είμαι πρώτη φορά μακριά από τους γονείς μου. Αισθάνομαι λιγάκι έτσι ένα κόμπο, ότι κάτι κάνω λάθος, μια ενοχή. Αλλά εντάξει δεν πειράζει, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Για την προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Είμαι καλά. Θα σου πω ότι αυτή την περίοδο δεν στοχεύω τόσο στην προσωπική μου ζωή. Δηλαδή δεν είναι προτεραιότητά μου. Με ενδιαφέρει πιο πολύ να κάνω πράγματα, να δουλεύω, να εργάζομαι, να νιώθω ανεξάρτητη και οι φίλοι μου πάρα πολύ, που πολλές φορές οι φίλοι είναι σαν οικογένεια».