Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση με το Lingo, την Κυριακή 29 Μαρτίου συνοδεύτηκε από μια ξεκάθαρη στάση του παρουσιαστή απέναντι στους αριθμούς. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», εξήγησε πως η αποχή του από την ενημέρωση για τα ποσοστά τηλεθέασης δεν οφείλεται σε αλαζονεία, αλλά σε μια εσωτερική ανάγκη να προστατεύσει τη δουλειά του.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος:
«Δεν είδα τα νούμερα τηλεθέασης και το λέω αλήθεια, δεν είναι από υπεροψία. Είναι μια πολύ καθαρή απόφαση να μην ψάχνω να δω».
Πρεμιέρα στο Star και οι πρώτες εντυπώσεις
Το Lingo έκανε την εμφάνισή του στο πρόγραμμα του Star μετά από ένα διάστημα απουσίας του παρουσιαστή από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Παρά το γεγονός ότι οι θεατρικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να δει το επεισόδιο την ώρα της προβολής του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ικανοποιημένος από το κλίμα και την αποδοχή της νέας του προσπάθειας.
Σχολιάζοντας την επαφή του με το κοινό, δήλωσε:
«Είδα το πρώτο επεισόδιο πολύ αργά, γιατί είχα παράσταση. Μου άρεσε, πέρασα πολύ ωραία, όπως περνάω και στα γυρίσματα, γιατί παίζω ταυτόχρονα. Άρεσε το παιχνίδι στον κόσμο και αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα όσοι δεν ήταν χαρούμενοι, δεν μου στείλανε, να ‘ναι καλά».
Η πρόκληση του τηλεπαιχνιδιού
Για τον ίδιο, αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα νέο μονοπάτι, καθώς είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει ένα φορμάτ αυτού του είδους. Η επιθυμία του να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό ήταν και ο λόγος που τον οδήγησε στο «ναι».
«Είναι χαρούμενοι όλοι στο κανάλι και εγώ χάρηκα πολύ. Είναι πρώτη φορά που κάνω τηλεπαιχνίδι. Ε, οπότε λίγο το ψάχνω ακόμα. Έχει ενδιαφέρον πολύ, και μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, γι’ αυτό και είπα ναι».