Αυτοκτονία χαρακτήρισε ο Μανώλης Κονταρός την απόφασή του να σταματήσει τις θεραπείες ενώ είχε παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στην υγεία του, με αποτέλεσμα να κάτσει και πάλι στο αναπηρικό αμαξίδιο. Ο τραγουδιστής, πριν από περίπου 15 χρόνια είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και την επί σειρά ετών προσπάθεια για αποκατάσταση.

Ερωτώμενος για την καθημερινότητά του από δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα», την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Κονταρός έκανε την εξομολόγηση περί «αυτοκτονίας».

Πιο αναλυτικά, είπε: «Η δική μου καθημερινότητα είναι όπως όλων των ανθρώπων. Τώρα τελευταία λίγο έχω ενεργοποιηθεί και προσπαθώ να γίνω λίγο καλύτερα, πηγαίνω κάθε μέρα στο γυμναστήριο, σε πισίνα. Καταρχήν εγώ “αυτοκτόνησα”, ενώ πήγαινα καλά σταμάτησα να κάνω θεραπείες και ξανά έκατσα στο καροτσάκι. Τώρα λίγο πείσμωσα με τον εαυτό μου και ξανακάνω μια προσπάθεια».

Ακολούθως, υποστήριξε ότι η πρόσβαση για τους περισσότερους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα στους χώρους διασκέδασης είναι αδύνατη. «Δυστυχώς, ακόμη δεν είμαστε σε καλό επίπεδο με την πρόσβαση και θα πρέπει και τα μαγαζιά και οι χώροι διασκέδασης, αλλά όχι μόνο οι χώροι διασκέδασης, παντού. Εμείς που έχουμε κινητικά προβλήματα να μη νιώθουμε μειονεκτικά. Να μπορούμε να πάμε παντού», σχολίασε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως, αν αποφασίσουν να παντρευτούν, θέλει να είναι κουμπάρος τους. «Όταν με το καλό γίνει ο γάμος της Δέσποινας και του Βασίλη, πιστεύω να είμαι κουμπάρος. Θα το μάθετε και εσείς», σημείωσε.