Με ρομαντική διάθεση και μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ο Παντελής Τουτουντζής επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης στο εξωτερικό, έχοντας στο πλευρό του τον σύζυγό του, Νάσος Τσιβγούλης. Το ζευγάρι ταξίδεψε σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, συνδυάζοντας ξεκούραση και προσωπικές στιγμές.
Οι δύο τους βρέθηκαν στην «Πόλη του Φωτός», το Παρίσι, όπου και επέλεξαν να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο, απολαμβάνοντας τη μοναδική ατμόσφαιρα της γαλλικής πρωτεύουσας. Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, στα οποία ποζάρουν αγκαλιά, έχοντας ως φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τον Σηκουάνα.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και το μήνυμα που συνόδευσε τη δημοσίευση, με τον Παντελή Τουτουντζή να γράφει χαρακτηριστικά:
«Να μην φοβάστε να αγαπάτε και να αγαπιέστε παιδιά. Όλοι αξίζουμε την αγάπη μην το ξεχνάτε ποτέ».