Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην καλή του φίλη και συνάδελφο, Βασιλική Ανδρίτσου για το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» που προβλήθηκε την Κυριακή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη διαχείριση του πρώτου καιρού μετά τον χωρισμό με την Βάσω Λασκαράκη όταν και η κόρης τους έπρεπε να μάθει να μοιράζει τη ζωή της σε δυο σπίτια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε αρχικά πως «η Εύα έχει δυο σπίτια από πολύ μικρή ηλικία, από τεσσάρων ετών. Τον πρώτο καιρό για μένα ήταν παράξενο το συναίσθημα, πολύ παράξενο. Νιώθεις ότι χάνεις κομμάτια. Χάνεις εξέλιξη, χάνεις καθημερινότητα. Είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο».

«Στην αρχή την έπαιρνα σταθερά δυο μέρες την εβδομάδα. Την έπαιρνα κιόλας Δευτερότριτο επειδή είχα σίριαλ και ήθελα να μπορώ να την κοιμίζω το βράδυ. Να ξυπνάω το πρωί και να την βάζω στο σχολικό και τέτοια. Μου ήταν λίγο δύσκολο, δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος. Δηλαδή τις πρώτες φορές που πήρα την Εύα μόνος μου, όταν ήταν 4 – 5 χρονών, για να κοιμηθούμε, κατ’ αρχήν κοιμόμουν κάτω από το κρεβάτι γιατί μια μέρα, που κοιμόμουν στο δωμάτιο μου και εκείνο στο δικό της, έπεσε από το κρεβάτι και ξύπνησα με κλάματα. Μετά, λοιπόν, έπρεπε να με βλέπει κάτω για να κοιμάται».

«Θυμάμαι πως κάθε πρωί η «μάχη» μας ήταν για το τι θα βάλει, Από πέντε χρονών, τι θα βάλει. Και μια μέρα την έστειλα κανονικά με την πιτζάμα και φοβήθηκα ότι θα μου πάρει το παιδί η πρόνοια και θα έχουμε άλλα. Πήγαινα να την ντύσω και ούρλιαζε. Το καλό με τα παιδιά όμως είναι ότι κάθε ηλικία έχει και τα ωραία της » συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή της ΕΡΤ με έκτακτη οικοδέσποινα τη Βασιλική Ανδρίτσου την Κυριακή.