Η Γωγώ Μπρέγου μίλησε για το επικείμενο φινάλε της σειράς Παράδεισος των κυριών και αναφέρθηκε στο πόσο αγάπησε αυτή τη σειρά, ενώ σχολίασε και το κλίμα που επικρατεί τόσο ανάμεσα στο καστ των ηθοποιών, αλλά στους υπόλοιπους συνεργάτες όπως οι κάμεραμαν.

Ειδικότερα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «επειδή μ’ έναν τρόπο όλοι δεν θέλαμε να αποχωριστούμε τη σειρά, γιατί είχαμε πολύ ωραίο κλίμα και είναι κάτι που προέκυψε, εγώ το τελευταίο επεισόδιο το διάβασα πολύ γρήγορα. Μου έχει αφήσει πολύ ωραία γεύση η δουλειά αυτή. Είχα πολύ καλή συνεργασία με τον Σταμάτη Πατρώνη, ο οποίος ήταν ο βασικός σκηνοθέτης των δικών μου σκηνών και με τον Γιάννη Βασιλειάδη που ήταν υπεύθυνος για όλη τη σειρά και είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης, όμως και με τους cameramen. Όταν είναι πολύωρα τα γυρίσματα είναι πολύ σημαντικοί οι συνεργάτες και ο διευθυντής φωτογραφίας που έκανε καταπληκτική δουλειά», δήλωσε αρχικά στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Αυτή η δουλειά απαιτεί μια τεράστια υπομονή από τους κάμεραμαν, ικανότητα απ’ τον διευθυντή φωτογραφίας, αντίληψη από τον σκηνοθέτη, από όλους… Ευχαριστούμε όλοι γι’ αυτό. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσπάθεια και από την παραγωγή. Είναι μια δουλειά που κάναμε με μεράκι. Δεν ξέραμε αν το αποτέλεσμα θα ήταν καλό, όλα είναι απόπειρες. Συνδεθήκαμε, γιατί όταν κάνεις γύρισμα επί δύο χρόνια κάθε μέρα με τους ίδιους ανθρώπους, συνδέεσαι μαζί τους. Θα μου λείψει πολύ ο Γιώργος Νούσης, που έκανε το γιο μου στη σειρά, αλλά και οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές μου. Η τηλεόραση στη μυθοπλασία έχει φτάσει σ’ ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο παραγωγής».