Ενοχλημένη με τις «παπαρατσικές» φωτογραφίες της από την παραλία εμφανίστηκε η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ αναφέρθηκε στο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό.

«Ο Νικήτας είναι ο καλύτερός μου φίλος, οπότε του τα λέω όλα. Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο άντρας μου. Δεν μπορώ να έχω κανένα μυστικό από εκείνον», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και συμπλήρωσε: «είμαστε πολύ καλά, ερωτευμένοι, οπότε όλα κυλάνε νεράκι. Κλείσαμε κι έναν χρόνο έγγαμου βίου, χαίρομαι πολύ, για αυτό το λέω».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι: «Πέρασε πολύ γρήγορα αυτός ο χρόνος, είναι σημαντικό. Απλά φαντάζομαι ότι στα 10-20 χρόνια, θέλει περισσότερη δουλειά. Συγκινούμαι, γιατί νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα αυτόν τον άνθρωπο και ταιριάξαμε τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας μετά τον γάμο, απλά χαίρομαι που τον συστήνω και λέω “ο σύζυγός μου”».

Τέλος, δεν έκρυψε την ενόχλησή της από τις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν από την παραλία.

«Δεν μου άρεσε που με έβγαλαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες με μαγιό. Ειδικά με μαγιό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι λίγο απογοητεύτηκα. Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, για να έχω την ηρεμία μου και να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία, γιατί εμένα δεν μου κάνουν ποτέ επεξεργασία, είπα «γιατί;». Πήγα κάπου να ηρεμήσω και τελικά κάποιος με έβγαζε φωτογραφίες. Με ενόχλησε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.