Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μπορεί να μην κάνει καμία άλλη δημόσια εμφάνιση για το υπόλοιπο της χρονιάς, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με πηγές από το βασιλικό περιβάλλον και φίλους της που μίλησαν στην Daily Beast.

Μια πηγή δήλωσε ότι δεν περιμένουν να ξαναδούν την Κέιτ σε οποιοδήποτε δημόσιο ρόλο μεσοπρόθεσμα, προσθέτοντας ότι είναι πιθανό να παραμείνει εκτός δημόσιας ζωής για το υπόλοιπο του έτους.

«Μου λένε ότι το ημερολόγιο της Κέιτ Μίντλετον για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς».

«Το βασικό πράγμα για αυτήν τώρα είναι να αποφεύγει κάθε είδους άγχους και να συνεχίσει αυτό που κάνει ώστε να καλυτερεύει», πρόσθεσε η πηγή.

Η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να περνά χρόνο με τα παιδιά και τους συγγενείς της.

Σε ερώτηση πώς το Παλάτι θα αντιμετωπίσει την αναπόφευκτη αναζωπύρωση των θεωριών συνωμοσίας και των εικασιών που θα προκαλούσε μια παρατεταμένη απουσία, πηγή είπε στη Daily Beast: «Δεν θα απέκλεια άλλο ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για την ενημέρωση της χώρας σχετικά με την υγεία της. Αυτό αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει τους συνωμοσιολόγους μακριά».