Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης τη Νανά Παλαιτσάκη η οποία μίλησε για τον τρόπο που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν την σοβαρή περιπέτεια υγείας της.

Συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη εκμυστηρεύτηκε πως «αν επικοινώνησα το θέμα της υγείας μου είναι γιατί, αν κάποιος άνθρωπος παίρνει μια διάγνωση εκείνη την ώρα και σε ακούει, να ξέρει ότι δεν είναι μόνος του και ότι μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και το κακό μαντάτο με διαφορετικό τρόπο. Εγώ το διαχειρίστηκα στην αρχή με απόγνωση και θυμό. Χρειάστηκε να κάνω κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες ήθελαν κι άλλες εξετάσεις και βγήκε ένα αποτέλεσμα που έκανε τα πράγματα… όχι απλώς σκούρα. Γιατί είχε σχέση με το αίμα και με κάτι που δεν μπορούσε εύκολα να ταυτοποιηθεί».

«Τότε δούλευα και αποφάσισα, ενώ θα γίνονταν πάρα πολλές ιατρικές πράξεις, να μην λείψω ούτε μια μέρα από τη δουλειά. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά, εάν ένιωθα άρρωστη, θα είχα καταρρεύσει ψυχολογικά. Φοβήθηκα πολύ και το μοιράστηκα με τον τότε σύντροφο μου, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ και μου κράτησε το χέρι πολύ σε αυτή τη διαδικασία. Γι’ αυτό παίζει ρόλο και ποιος θα είναι δίπλα μας. . Δεν πίστεψε εκείνος ποτέ ότι θα πάθω κάτι, ή έτσι μου το μετέδιδε με αυτόν τον τρόπο». «Ο φόβος μπορεί να είναι σύμμαχος, μπορεί να μην είναι καθηλωτικός».