Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε Τετ Α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία και πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής εξέφρασε με αιχμηρότητα την προσωπική του άποψη για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «ο Κασσελάκης είναι μέσα στο τοπ 5 των σκετς που θα έγραφα, απολύτως. Η διαφορά όμως στα κείμενα των Αγάμων είναι ίσως ότι δεν πρέπει να χολιαστεί όπως είναι αναμενόμενο, Γιατί σε εμάς έχει σημασία ο υπαινιγμός και η αμφισημία του αστείου, όχι η χλεύη ή το εύκολο αστείο. Νομίζω ότι βρήκαμε έναν τρόπο να σχολιαστεί ο Κασσελάκης, ο οποίος είναι αρκετά ευφυής και ενδιαφέρον».

«Αν πω τώρα την άποψη μου σοβαρά, συζητώντας εδώ, δεν θα έχει ενδιαφέρον το σχόλιο στην παράσταση. Απλώς… φοβάμαι ότι θα τα καταφέρει. Θεωρώ ότι πολιτικά είναι αλλού, δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Είναι ένα τραμπικό φαινόμενο ο Κασσελάκης. Νομίζω ότι είναι και ιδιαίτερη επιλογή και θα πάει καλύτερα γιατί δεν τον υπολόγισαν τόσο καλά. Θεώρησαν ότι είναι μια γραφική περίπτωση, όλοι μας δηλαδή και είναι λογικό γιατί έκανε πράγματα τα οποία είναι στα όρια της φαιδρότητας πολιτικά. Μπορεί όμως να αποβεί επικίνδυνος για τους αντιπάλους του».

«Οι απόψεις του είναι λίγο… της σχολής Τραμπ κατά τη γνώμη μου. Έχει και έναν λαϊκισμό, εντάξει, ούτως ή άλλως είχε έναν φοβερό λαϊκισμό ο ΣΥΡΙΖΑ. Προερχόμενος εγώ από τον χώρο της αριστεράς στα νιάτα μου, δεν μου άρεσε αυτός ο λαϊκισμός γιατί ήταν καταστροφικός αλλά εδώ μιλάμε για άλλου είδους λαϊκισμό».

Επίσης το να λέει ότι, όταν βαπτίστηκε, σχηματίστηκε πάνω στην κολυμπήθρα σταυρός, για μένα είναι τρομακτικά αυτά τα πράγματα. Και είμαι πιστός, δεν είμαι άθεος, αλλά από εκεί μέχρι αυτό έχει κάποια σημασία», πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε αυτή τη νέα του συνέντευξη στην Κυπριακή τηλεόραση