Ο Θανάσης Αλευράς ανέβασε στα social media ένα μήνυμα γεμάτο υπονοούμενα αναφορικά με την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στη φετινή Eurovision. Σημειώνεται πως τόσο ο ηθοποιός, όσο και ο Ζερόμ Καλούτα, αποδοκιμάστηκαν από μεγάλη μερίδα τηλεθεατών για την παρουσίαση του διαγωνισμού.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα έκθεμα με ένα μεγάλο κεφάλι που κοιτάζει προς τον ουρανό και είναι συντριβάνι, το οποίο βρίσκεται σε συνοικεία του Μάλμε. Στη λεζάντα ο Θανάσης Αλευράς, έγραψε: «Μάλμε. Σε ευχαριστώ για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να το λερώσει», αφήνοντας πιθανότατα υπονοούμενο, για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα δέχτηκαν αρκετά σχόλια για όσα είπαν στον τελικό της Eurovision, με αρκετούς χρήστες να κάνουν λόγο για λάθη από τους δύο σχολιαστές του διαγωνισμού μουσικής.

Μεταξύ άλλων οι τηλεθεατές άκουσαν πως το Σαν Μαρίνο ενδεχομένως να δώσει 12 βαθμούς στην Ελλάδα, καθώς είναι και αυτό «νησιωτική χώρα»! Την ατάκα εκστόμισε ο Ζερόμ Καλούτα, όμως δεν τον διόρθωσε ούτε ο Θανάσης Αλευράς. Το επόμενο «χτύπημα» ήταν με την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία και καλωσόρισε το κοινό στη χώρα, με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, στην αρχή της Eurovision. «Καλησπέρα, είναι μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω όλους στην Σουηδία! Ελπίζω να ευχαριστηθείτε το σόου και εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους καλή τύχη!», ανέφερε η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας.

Το ποστ του Θανάση Αλευρά: