Η Σοφία Βόσσου φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς» αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε «Είχα φτάσει 37 κιλά».

Η ίδια τόνισε «Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο… Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο» περίγραψε η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα» επισήμανε στην συνέχεια.

Ο γιατρός της ζήτησε να νοσηλευτεί αμέσως στο νοσοκομείο αλλά εκείνη αρνήθηκε «θα έρθω την άλλη μέρα, δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έπειτα εξήγησε:«Κανείς δεν ξέρει πως έγινα καλά. Μία ωραία πρωΐα πήγα να αλλάξω τη γάζα, είχε βγει η τάπα και είχε κλείσει μόνο του. Ο γιατρός μου είπε ότι του κάνω πλάκα. Τελείωσε αυτό ήταν» και συνέχισε «Το θαύμα είναι να συνειδητοποιήσεις πως σε έχει πλάσει ο δημιουργός σου κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν. Άρα, σου έχει δώσει όλη τη δύναμη εδώ. Την αρρώστια μπορεί να την έστειλαν κάποιες κακές δικές μου επιλογές ή ότι δεν πρόσεχα. Λέμε τώρα» πρόσθεσε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε το βίντεο: