Η Σοφία Αρβανίτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ και μεταξύ άλλων η συζήτηση μεταξύ των τριών κατέληξε για το οικογενειακό της περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα για τον αδελφό της που έχει φύγει από την ζωή.

Παρότι την αρχική άρνηση να συζητήσει για αυτόν, η γνωστή τραγουδίστρια περίγραψε συγκινημένη την σχέση τους. «Ο αδελφός σου ήταν μικρότερος ή μεγαλύτερος από σένα;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η κ. Αρβανίτη αποκρίθηκε πως «δεν το λέμε αυτό. Μπορώ να μιλήσω για τον αδελφό μου, απλά δεν δίνω στοιχεία με ημερομηνίες και αυτά. Μπορώ να μιλήσω όμως για εκείνον, μεγαλώσαμε παράλληλα και δεν είχαμε ιδιαίτερη διαφορά ηλικίας. Σαν αγόρι είχε άλλες ελευθερίες αλλά έβγαλε ο αδελφός μου τότε έναν τσαμπουκά, όπως έβγαλα και γω αλλά πιο ήπια. Και εκείνος αντέδρασε κάποια στιγμή και έφυγε από το σπίτι, με την κοπέλα του, όμορφα».

Η τραγουδίστρια συνέχισε αποκαλύπτοντας «Το συγκλονιστικό με τον αδελφό μου είναι πως η πυρκαγιά στο Μάτι συνέπεσε με την ημέρα των γενεθλίων του, 23 Ιουλίου, ήμασταν καλεσμένοι με την μαμά στο σπίτι του για να κάνουμε πάρτι. Με παίρνει τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου λέει «Σοφάκι, μείνετε σπίτι γιατί εγώ έχει πάρει στο Μάτι φωτιά και γίνεται ένας χαμός! Παίρνω τον Ταξιάρχη και όποιον άλλον ακόμα μπορώ μαζί μου να πάμε να σώσουμε κόσμο που καίγεται και πνίγεται». Εκείνος έμενε στη Νέα Μάκρη, ήταν κοντά και στο λιμάνι είχε το δικό του αλιευτικό».

«Μέχρι τη 1 το βράδυ, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται. και απαντούσαν οι άνθρωποι που είχε σώσει. «Μην ανησυχείτε, έχει ξαναβγεί έξω για να πάρει τους επόμενους» μου έλεγαν. Ο αδελφός μου περνούσε ήδη έναν Γολγοθά γιατί το ήξερε πως ήταν άρρωστος και έναν χρόνο μετά έφυγε» πρόσθεσε με συγκίνηση, η Σοφία Αρβανίτη.

Δείτε το βίντεο: