Η Μπιάνκα Σένσορι βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτήν τη φορά, όμως, όχι για τις προκλητικές επιλογές στο ντύσιμο της. Οι χρήστες στα social media τα έβαλαν με την Disneyland διότι επέτρεψαν στη σύζυγο του Κάνιε Γουέστ να περπατήσει στο θεματικό πάρκο χωρίς παπούτσια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού την Τρίτη.

Η Σένσορι ήταν… επαρκώς καλυμμένη σε όλα τα σημεία του σώματος πέρα από τα πόδια που ήταν γυμνά και η ίδια τα τύλιξε με επιδέσμους.

Επικριτές έκτοτε αναρωτιούνται πώς η Μπιάνκα κατάφερε να εισέλθει στο πάρκο, δεδομένου ότι οι επίσημοι κανόνες της Disneyland απαγορεύουν στους επισκέπτες να φορούν «ακατάλληλα ρούχα».

Οι Κανονισμοί Ευγένειας και Ενδυμασίας των Επισκεπτών της Disneyland αναφέρουν: «Πρέπει να φοράτε κατάλληλα ρούχα, συμπεριλαμβανομένων παπουτσιών και πουκαμίσων, σε όλη τη διάρκεια της παραμονής σας».

Σύμφωνα με τους κανόνες, η Disneyland «διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να διώξει οποιοδήποτε άτομο που φοράει ενδυμασία» που η εταιρεία θεωρεί ακατάλληλη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ένας χρήστης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στα social media γράφοντας: «Γιατί δεν αρνήθηκε η Disney την είσοδο; Δεν είναι κατάλληλα ντυμένη για ένα οικογενειακό περιβάλλον».

Ένας άλλος χρήστης ξέσπασε: «’Έλαβα επίπληξη από έναν υπάλληλο στο Disneyworld Florida γιατί περπάτησα ξυπόλητη σε μια καταιγίδα (προσπαθώντας να σώσω τα δερμάτινα σανδάλια μου). Μία απόφαση για ορισμένους…».

Κάποιος άλλος αναρωτήθηκε: «Γιατί της επιτρέπουν να είναι εκεί μέσα χωρίς παπούτσια; Νομίζω ότι κι άλλοι θα έπρεπε να βγάλουν τα παπούτσια τους σήμερα και να δούμε πόσους θα διώξουν» πρόσθεσε ένας άλλος.

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί η Σένσορι επέλεξε να περπατήσει ξυπόλητη από μόνη της.

«Σε ποιο σύμπαν θα περπατούσε κάποιος ξυπόλητος στη Disneyland με όλα τα σκουπίδια, το σάλιο, το φαγητό, τις τσίχλες και τη βρωμιά κλπ. στο έδαφος;» έγραψε ένας επικριτής.

«Περπατάει σε βρώμικους δρόμους χωρίς παπούτσια. Μπορούμε να πούμε αηδία;» πρόσθεσε κάποιος άλλος.