Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μαρίνα Σάττι η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision όσο και στον επικείμενο του γάμο με τον σύντροφο του.

«Το Ζάρι είναι ένα λατρεμένο τραγούδι, η Μαρίνα Σάττι είναι λατρεμένη καλλιτέχνιδα και αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά. Έχει τη δική της σφραγίδα και το στηρίζουμε πάρα πολύ. Εγώ ήμουν στην Αίγυπτο και δεν σας κρύβω ότι το βίντεο κλιπ, σε πάρα πολλά σημεία, μου θύμισε Μαρίνα Σάττι» σημείωσε αρχικά ο make up artist.

«Τέχνη είναι, βρε παιδιά! Είναι δυνατόν να τα βάζουμε με την τέχνη; Ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και τελικά συνειδητά η κοπέλα πάει σε έναν διαγωνισμό και πρέπει να έχει την αγάπη μας. Όχι αρνητικά σχόλια» τόνισε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σκεφτόμαστε να παντρευτούμε με τον σύντροφο μου. Και κοίταξε, δεν φοράω βέρα ακόμα! Αναμένω την πρόταση! Κουμπάρα στον γάμο μας θα είναι σίγουρα και η Ελένη Φουρέιρα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Παντελής Τουτουντζής.