Ο νεαρός Αλέξανδρος εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Cash or Trash» του Star Channel με τη Δέσποινα Μοιραράκη και κατάφερε να… κριντζάρει τους υποψήφιους αγοραστές με το αντικείμενο που πήγε προς πώληση.

«Αυτό το αντικείμενο είναι βουδιστικό, είναι μια λειψανοθήκη! Ναι, είναι λίγο μακάβριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός πωλητής του Cash or Trash με τον Γιώργο Τσαγκαράκη να αρχίζει να… φτύνει τον κόρφο του και να σταυροκοπιέται.

«Είναι από την συλλογή του αδελφού μου, ο οποίος είναι συλλέκτης και είναι αγορασμένο από παλαιοπωλείο» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος.

«Εμένα πάντως το δικό μου κομμάτι, αν και δεν ειδικεύομαι στα ασιατικά, αλλά ξέρετε το αντικείμενο μού μιλάει μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, θεωρώ ότι είναι περίπου 120 – 130 ετών. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χρονολογηθεί πιο πίσω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαγκαράκης με τον Θάνο Μαρίνη να σχολιάζει πως «είναι ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε προσφορά, έχω κριντζάρει λίγο για να είμαι ειλικρινής».

«Εγώ δεν έχω ενδιαφέρον γι’ αυτό γιατί δεν έχω σκοπό να μπω εκεί μέσα, έχω άλλες βλέψεις και τα έχω ξεκαθαρίσει με την οικογένεια μου. Το “πρόγραμμα” είναι έτοιμο» αναφώνησε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Τσαγκαράκης εξηγώντας πως δεν έχει προσφορά για τον παίκτη του Cash or Trash.