Σε επέμβαση για ανόρθωση στήθους προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, η οποία έκανε σχετικές αναρτήσεις μέσα από το νοσοκομείο και στις οποίες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους το πώς πήρε την απόφαση αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο σύζυγός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» στην οποία συμμετέχει την επέμβαση της Ιωάννας Τούνη.

«Όταν παντρεύεσαι, κάνεις παιδί και οικογένεια, συναντιέσαι με τους αντίστοιχους άντρες που είναι παντρεμένοι και συνεννοείστε χωρίς να πεις κάτι, μόνο με τα μάτια. Όλα τα μοιραζόμαστε με όλους, ξέρω εγώ έγινε εργονομικό, από δυάρι έγινε τριάρι. Ξέρουμε το σπίτι. Το καλό στις συνεντεύξεις είναι ότι εγώ έχω στιβαρό ρόλο» σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Μπορεί να είναι ένα καινούργιο δυάρι, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ένας» απάντησε από τη μεριά της η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε: «Να πούμε στο κορίτσι περαστικά. Ό,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της, το σώμα της που είναι δικό της… Εγώ είμαι υπέρ στις κινήσεις που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας».