Για την οικογένειά του μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ηθοποιός σε μία κατάθεση ψυχής για τη σύζυγό του, το μόνο για το οποίο καυχιέται είναι ότι έδωσε στα παιδιά του μία σπουδαία μητέρα.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης, 9/4, ο Γρηγόρης Βαλτινός περιέγραψε την καλή επικοινωνία που έχει με τα παιδιά του, με τα οποία, όπως είπε, έχει φτάσει σε ένα σημείο φιλίας, χωρίς να έχει χαθεί ο ρόλος του γονέα.

«Για το μόνο πράγμα που καυχιέμαι είναι ότι τους έδωσα μια σπουδαία μητέρα. Επέλεξα μια σπουδαία μητέρα (σ.σ. για κείνα)», επεσήμανε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου ότι είναι παντρεμένη με τον Βαλτινό, ίσα – ίσα κρύβεται. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα παιδιά περνάνε πολύ χρόνο με τη μητέρα και πρέπει αυτό το πράγμα να αποδώσει».

«Λένε πόσο ήρεμος είμαι. Έτσι και νευριάσω, σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές! Έχω φτάσει στα όριά μου, επειδή είμαι πάρα πολύ υπομονετικός, πάρα πολύ ευγενής. Ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια ισχύ με εμένα, σε μία δουλειά, στην κοινωνία, δεν έχουν την αναγνωρισιμότητά μου, τις ευκολίες που έχω. Ειδικά με αυτούς είμαι πέρα από το κανονικό ευγενής και προστατευτικός, αλλά σε ανθρώπους, που δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρω, μπορώ να ξεφύγω και να τρομάξει το σύμπαν», σημείωσε.