Ο γάμος της χρονιάς έγινε στην Ισπανία, αφού ο δήμαρχος της Μαδρίτης José Luis Martínez-Almeida παντρεύτηκε την Teresa Urquijo, εγγονή της πριγκίπισσας Τερέζα των Βουρβόνων και των Δύο Σικελιών.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ναό Iglesia San Francisco de Borja με περισσότερους από 400 καλεσμένους και αρκετά μέλη της ισπανικής και βουλγάρικης βασιλικής οικογένειας, όπως ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του βασίλισσα Σοφία.

Όλα τα βλέμματα της ισπανικής κοινωνίας ήταν στραμμένα στο συγκεκριμένο μυστήριο, ενώ η νύφη φόρεσε και τροποποίησε το νυφικό της γιαγιάς της, που είχε βάλει το 1961.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση στο αγρόκτημα El Canto De La Cruz, στην πόλη Colmenar Viejo, όπου το νεόνυμφο ζευγάρι χόρεψε και τραγούδησε τον ύμνο της Ατλέντικο Μαδρίτης, την οποία υποστηρίζει ο José Luis Martínez-Almeida.

Σύμφωνα με την Daily Mail, υπήρχε ένα πλούσιο μενού με αστακοσαλάτα, φιλέτο Wagyu και μιλφέιγ με ζαχαρωμένες φράουλες μεταξύ άλλων, με το πάρτι να συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ.

Φωτογραφία από το γαμήλιο γλέντι

Ποιο είναι το νεόνυμφο ζευγάρι

Η 28χρονη Teresa Urquijo και ο 48χρονος José Luis Martínez-Almeida έχουν 20 χρόνια διαφοράς ηλικίας και είναι μαζί λιγότερο από ένα χρόνο, με βάση ισπανικά δημοσιεύματα.

Η γυναίκα εργάζεται ως οικονομική αναλύτρια στη Merlin Properties, μια διεθνή εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα, ενώ κατάγεται από έκπτωση βασιλική οικογένεια.

Αντιθέτως, ο σύζυγός της είναι μέλος του Λαϊκού Κόμματος, ενώ το 2019 και 2023 εκλέχτηκε δήμαρχος της Μαδρίτης.

Στη γαμήλια ομιλία τους, πέρα από όρκους αιώνιας αγάπης, ευχαρίστησαν και οι δύο τον Θεό, που κατάφεραν να γνωριστούν. Μάλιστα, ο José Luis ανέφερε πως «η Teresa εμφανίστηκε ξανφικά μπροστά μου και είναι μια ευλογία από τον Θεό. Έχω την υποχρέωση να της φανώ αντάξιος και να την κάνω ευτυχισμένη».