«Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου, έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι», είπε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη για τις πρόσφατες φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη.

«Μιλάμε για την απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου. Είναι σοβαρό αυτό. Εγώ πάντως στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μη σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου. Το λέω στην κυρία Πατούλη, αλλά και στα νέα κορίτσια να πετάξουν αυτό το πράγμα από πάνω τους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου, έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Είναι λάθος όνειρο το να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι, για να νιώθεις καλά».

«Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media, είναι τρομερή παγίδα αυτό. Βλέπω νέα κορίτσια φιλτραρισμένα και λέω “Χριστέ μου”. Τι ζημιά κάνουν στην ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν; Για μένα θα έπρεπε να συσταθεί μια επιτροπή, να βάλει ένα μέτρο κι ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν εκεί έξω στο διαδίκτυο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.