Σε δημοσιεύματα που θέλουν την Φαίη Σκορδά σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Αραούχο ήρθε να απαντήσει το απόγευμα του Σαββάτου η ίδια η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την αφορμή για τον νέο αυτόν «έρωτα» αποτέλεσε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Παρασκευής, από την Ρώμη κάνοντας tag την εταιρεία από το ρούχο που φορούσε αλλά και τον ποδοσφαιριστή καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει την εν λόγω εταιρεία ρούχων.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμόστο Instagram.