Η Μέγκαν Φοξ έδωσε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις πλαστικές επεμβάσεις, αφού έχει αλλάξει εντελώς την εμφάνιση της που είχε από τότε που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy» αποκάλυψε ότι ανέκαθεν επιθυμούσε μεγάλο στήθος και ότι έκανε την πρώτη επέμβαση σε ηλικία 21 ετών, αλλά ήταν «συντηρητικό» το αποτέλεσμα, οπότε δεν τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας.

«Το στήθος μου ήταν ψεύτικο από τότε που ήμουν 21 ή 22 ετών. Το έφτιαξα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο Transformers. Αλλά το είχα κάνει συντηρητικά», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι έκανε συνολικά τρεις επεμβάσεις, μέχρι να πετύχει το τωρινό αποτέλεσμα που ήθελε.

Η Μέγκαν Φοξ πριν την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ οποιουδήποτε είδους, κανένα πλάγιο λίφτινγκ φρυδιών, αν και θα ήθελα. Ούτε κανονικό λίφτινγκ φρυδιών, δεν έχω κάνει ποτέ νήματα. Αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο ηθικό στοιχείο, απλά δεν πιστεύω ότι λειτουργούν και επίσης φοβάμαι ότι θα φαίνονται πολύ όταν χρειαστεί να κάνω λίφτινγκ».

Η Μέγκαν Φοξ μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

Η συνέντευξη που έδωσε: