Ο Μπίλι Μπάλντουιν εξαπέλυσε επίθεση στη Σάρον Στόουν για τους ισχυρισμούς της ότι πιέστηκε να κάνει σεξ μαζί του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Sliver», κατηγορώντας την ότι «πληγώθηκε που απέφυγε τις ορέξεις της» και απειλώντας να «γράψει ένα βιβλίο για τις πολλές kinky ιστορίες» που γνωρίζει για αυτήν.

Η ηθοποιός, 66 ετών, είχε αναφερθεί προηγουμένως στην κατάσταση στα απομνημονεύματά της το 2021, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του ηθοποιού, αλλά αυτή την εβδομάδα αποκάλυψε ότι ο αδερφός του Άλεκ Μπάλντουιν ήταν ο εν λόγω συμπρωταγωνιστής, με τον παραγωγό, Ρόμπερτ Έβανς, να τους προτρέπει να βελτιώσουν… τη «χημεία» τους στην οθόνη το 1993. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Έβανς την κάλεσε στο γραφείο του και την πίεσε να «κοιμηθεί» με τον Μπίλι Μπάλντουιν, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο Μπίλι, 61 ετών, μέσα από ανάρτησή του στο X, «ρίχνει» το γάντι στη Σάρον Στόουν και την κατηγορεί για εμμονή: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί μου ή εξακολουθεί να είναι πληγωμένη ύστερα από τόσα χρόνια, επειδή απέφυγα τις προτάσεις της; Μήπως είπε στη φίλη της, Janice Dickinson, ότι θα τον κάνω να με ερωτευτεί τόσο πολύ, που θα του γυρίσει το κεφάλι;». Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω τόσες “βρομιές” γι’ αυτήν, αλλά δεν είπα τίποτα».

«Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να γράψω ένα βιβλίο και να διηγηθώ τις πολλές ενοχλητικές, πονηρές και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον Στόουν. Μπορεί να έχει πλάκα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.