Καλεσμένη στο «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3) η Κατερίνα Λέχου. Η δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

«Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου στη Ναταλία Γερμανού.

Η ηθοποιόςείπε επίσης πως το υπόλοιπο καστ της σειράς δεν γνώριζε πως η ηρωίδα της ήταν αυτή που σκότωσε το μωρό στον πύργο των Λασκαραίων, μέχρι και το 20ό επεισόδιο.

«Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο. Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά», σημείωσε επίσης.

«Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ», τόνισε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ρωτήθηκε για το αν έχει πλάνα σε επαγγελματικό επίπεδο. «Αυτή την εποχή συζητάμε για τον χειμώνα που έρχεται, οπότε αυτό κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει, το πάω με το ένστικτο και χωρίς να ρο σκηνοθετώ, Προσπαθώ να βρω και ποια είναι η ανάγκη μου. Θέλω να ξεκουραστώ και λίγο, είμαι σε μια ηλικία που θέλω να χαίρομαι και ορισμένα πράγματα. Δεν θέλω να τρώω ξύλο συνέχεια και αδιάλειπτα, θέλω λίγο να ξεκουράζομαι να χαίρομαι» απάντησε η Κατερίνα Λέχου.